Site icon OPS

e-Commerce cu produse din China - ce să alegem?

eCommerce

Este de notorietate că cele mai ieftine produse le găsim în China. De aceea vânzarea lor este o afacere extrem de profitabilă. Dar pentru că lucrurile nu sunt niciodată perfecte, hai să vedem unde sunt problemele și cum pot fi ele evitate sau rezolvate.

Dar mai întâi o rugăminte: simte-te liber să completezi, să semnalezi sau să corectezi acele lucruri pe care vei simți că le știi mai bine. În acest fel, garantat, cu toții vom fi mai câștigați. Mulțumesc și lectură plăcută!

DILEMA ALEGERII CELEI MAI BUNE DIRECŢII

Pare teorie, dar nu e: când alegem produsele există 2 direcții care se bat cap-în-cap.

Prima direcție este cea a produselor de top, adică cele mai bine vândute – da, cele de care a auzit toată lumea, cele pe care toți și le doresc (…să le cumpere) sau cele cu care facem banii la sigur. Foarte frumos!

A doua direcție este cea a produselor de nișă. Sunt acele produse de care nu au auzit decât (fix) câțiva cunoscători. Eventual niște ciudați antipatici.

Culmea, ambele direcții promit câștiguri frumoase! Dar nu te gândi numai la câștiguri: așa cum vei vedea, vânzarea produselor din China poate aduce și pierderi. În afara banilor, vor fi părți dureros de mari din timpul și din viața ta. Așadar, câștiguri și pierderi mai puțin așteptate.

Și acum primul lucru la care nu te așteptai: aceste două direcții le voi analiza în ordinea inversă :).

PRODUSELE DE NIȘĂ

Dacă în viața ta de zi cu zi ai un hobby care te-a împătimit, atunci, fără nicio ezitare, alege NIȘA! Din start ești un expert și nimic nu-i mai sănătos decât să împletești pasiunea cu afacerile.

Avantajele alegerii produselor din spectrul “Hobby-ul meu”

Dezavantajele alegerii produselor de nișă

PRODUSELE DE TOP

Dacă nu ești “atins” de niciun hobby și în afară de bani și glorie nu visezi la nimic altceva, atunci bine ai venit în lumea vânzărilor cu produse de top! Oricum, te așteaptă o muncă grea dar interesantă. Interesantă pentru că va trebui să depășești foarte multe obstacole.

Dezavantajele alegerii produselor de top:

Marele avantaj al alegerii produselor de top

 CUM SĂ ALEGI PRODUSELE DE TOP?

Dacă în cazul produselor de nișă este simplu, pentru că ne urmăm cu credință pasiunea, în cazul produselor de top este puțin mai complicat: dintr-o dată sunt prea multe posibilități!

Cea mai simplă metodă este să te inspiri de pe Amazon. E drept că topul celor mai vândute produse din SUA nu prea coincide cu cel din Germania. Sau din Germania, Italia etc.

Sunt de asemenea site-uri specializate care publică sistematic astfel de informații, și din nou, localizarea unei anumite piețe face diferența.

Dar cea mai de succes este metoda 7 x 7 = 47. Unul a visat într-o noapte de două ori cifra 7, și pentru că în mintea lui 7 ori 7 făceau 47 (!?!) s-a gândit să joace 47. A jucat și așa a câștigat milioanele, în timp ce toți îl bănuiau că e vreun geniu.

Pentru un plus de detalii, vă propun să rămâneți aproape, pentru că voi dezvolta acest subiect într-un articol viitor. Pe curând!

Exit mobile version