Începând cu 1 Euro / colet

Servicii complete de recepţionare, depozitare, ambalare şi realizare colete pentru clienţii tăi

Costul se aplică în limita a 5 produse/colet şi a maxim 5 kg/colet.

blank

Însă, drumul produsului tău din magazinul online

până la consumatori este mai lung decât îți imaginezi.

Noi ne ocupăm de toate aceste procese de e-fulfillment și de toate cele auxiliare,

care să-ți dea siguranța că produsele ajung unde trebuie, iar clienții tăi vor fi mereu mulțumiți.

RECEPȚIONARE
În momentul recepționării mărfii tale, controlăm integritatea produselor și verificăm ca acestea să corespundă cu cantitatea și sortimentul de pe documentul de predare.
DEPOZITARE
Paleții cu marfă sunt depozitați corespunzător în zonele noastre special amenajate. Ai mereu acces la stocul tău și îl poți urmări online oricând îți dorești.
AMBALARE, LIVRARE ȘI FACTURARE
Alegem produsele corespunzătoare din stocul tău (picking) și pregătim componentele comenzilor primite de la client. Verificăm automat datele de livrare, apoi tipărim factura, eticheta de pe colet, avizul poștal sau AWB-ul și celelalte documente însoțitoare.
CONFIRMARE TELEFONICĂ A COMENZII
Avem grijă ca fiecare livrare să fie confirmată, iar toate detaliile să fie verificate. Totul trebuie să se întâmple rapid și eficient, iar clienții tăi să fie mereu mulțumiți.
SERVICIU CLIENȚI
Punem un număr de telefon la dispoziția cumpărătorilor tăi. Operatorul nostru îți poate informa clienții despre caracteristicile produselor, despre promoțiile sau orice informații pe care îți dorești să le afle.
ACCOUNT DEDICAT
Numărul mare de colete, complexitatea comenzilor și flexibilitate de care afacerea ta are nevoie sunt câteva lucruri care ne arată că ai nevoie de o persoană cu experiență, dedicată business-ului tău.

Lasă-ne datele tale de contact iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Politica de prelucrare a datelor personale
® Open Public Services est. 1996
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram