Blog OPS

septembrie 11, 2020
Parteneriat FamShop şi OPS# (Open Public Service)

Parteneriatul FamShop şi OPS# ajută posesorii de magazine online să proceseze comenzile mai repede, din orice MarketPlace, indiferent de platforma eCommerce folosită.

Read More
iunie 10, 2020
Totul despre Outsourcing: Ce avantaje are si ce servicii pot fi externalizate?

Afla totul despre ce inseamna outsourcing si despre cum externalizarea și partenerii potriviti pot fi cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

Read More
iunie 2, 2020
Relatia dintre departamentul de Customer Support / Service / Care și succesul unei afaceri

Afla cu ce se ocupa un departament Customer Service/Support si de ce este el indispensabil pentru succesul unei afaceri

Read More
mai 29, 2020
Care sunt diferitele servicii pe care le poate pune la dispoziţie un Call Center şi ce presupun serviciile de Customer Support?

Afla ce presupun serviciile de Customer Support si cum difera de cele de Call Center. Descopera si de ce sunt importante si cum te poate ajuta OPS!

Read More
martie 31, 2020
Logistică: concept, istoric, automatizare şi importanţă

Ce inseamna logistica marfurilor si a transporturilor, rolul unui depozit logistic si cat de important este Fulfillment-ul pentru afacerea ta! Chiar si pe perioada pandemiei Covid-19.

Read More
februarie 21, 2020
Cum şi de ce să alegi serviciile de e-Fulfillment potrivite pentru afacerea ta?

Poti face un numar limitat de actiuni pentru afacerea ta. Nu fi coplesit si afla acum despre alegerea serviciilor de e-Fulfillment potrivite pentru afacerea ta.

Read More
februarie 10, 2020
Ghid e-Commerce: Cum să creezi un magazin online şi să generezi vânzări

Ti-am pregatit ghidul ecommerce exhaustiv de creare a unui magazin online. Intra acum si descopera ce ai de facut pentru a incepe sa generezi vanzari.

Read More
februarie 7, 2020
Costurile coletelor (de livrare / logistice / de curierat) - Cum să le optimizăm

Alatura-te unui partener de distributie de incredere. Afla acum tot ce trebuie sa stii despre optimizarea costurilor coletelor de livrare, logistice si de curierat.

Read More
ianuarie 27, 2020
Temeri legate de colaborarea cu o companie de fulfillment

Vrei să colaborezi cu o companie de fulfillment, dar ai semne de întrebare? În acest articol am adresat cele mai comune temeri ale clienților noștri.

Read More
ianuarie 25, 2020
Cum alegi cea mai bună platformă de e-Commerce?

Alegerea unei platforme de e-Commerce potrivită pentru nevoile tale este primul pas în crearea unei afaceri online. Află aici de ce trebuie să ții cont.

Read More
ianuarie 23, 2020
Dropshipping versus Fulfillment - cum funcţionează, avantaje şi sfaturi utile

Există o mulțime de diferențe între fulfillment și dropshipping. Citește acest articol pentru a afla care este cea mai bună opțiune pentru afacerea ta.

Read More
decembrie 23, 2019
Import China - taxe, condiţii neplătitor de TVA, import prin case de expediţii şi ce acte sunt necesare

Gasesti aici toata informatia despre importul din China. Fie ca vrei sa stii care sunt taxele, actele necesare, conditii neplatitor de TVA, prin casa de expeditii Germania, sau cum sa faci import China si fulfillment, aici e sursa ta completa.

Read More
decembrie 20, 2019
Fulfillment - Ce este şi ce avantaje oferă magazinelor online?

Afla ce este fulfillment-ul, cum functioneaza si ce avantaje ofera magazinelor online. Invata imediat cum sa scapi de stresul fluxului operational pentru a te putea concentra acum exclusiv pe vanzari.

Read More
decembrie 17, 2019
Ce-am făcut eu cu primul meu container cu produse din China

Primul meu container cu produse din China.

Read More
decembrie 9, 2019
e-Commerce cu produse din China - ce să alegem?

Vrei să începi un business cu produse din China, dar nu ştii cum să-ţi alegi produsele? Află acum despre principalele diferenţe, avantaje sau dezavantaje ale produselor de nişă şi ale produselor de top.

Read More
® Open Public Services est. 1996
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram